0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Termésnövekedés baktériumtrágyával? Természetesen!

Bio-Nat Kft. által már közel 30 éve kínált készítmények hasznos baktériumai támogatják növényeink növekedését, és a talajélet egészséges működését. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően egészült ki méltán népszerű termékünk egy olyan baktériumtörzzsel, mely a Mikro-Vitalban lévő baktériumok hatását kitűnően erősíti.

A Bacillus aryabhattai egy olyan jelentős enzim termelésére képes, mely növeli a növények stressztűrő képességét, különös tekintettel az aszályos körülményekre.

Nitrogénkötő képessége jó, a növények által kiválasztott szerves vegyületek mellett a talajban lévő szerves anyagokat is tudja hasznosítani. További hasznos tulajdonsága, hogy endospórát képez, ezáltal fennmaradási képessége nagymértékben megnő a talajban.

A speciális tárolási és szállítási körülményeket igénylő baktériumtrágya készítmények nem tartalmaznak hormonokat, vagy kemikáliát. Cégünk a minőség mellett az idő-tényezőt is szem előtt tartja: mivel tavasszal nehezen előretervezhető a magágy-előkészítés vagy a vetés időpontja, a megrendelések beérkezésétől számítva akár 12 órán belül megérkeznek a termékek a gazdákhoz.

Mikro-Vital Plusz – Ha kell még egy kis plusz! (x)

Forrás: Bio-Nat Kft.