0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 20.

Jubileumi vándorgyűlés Gyulajon

Idén a Tolnai-hegyhát déli részén található Lengyel ad otthont az Országos Erdészeti Egyesület Vándorgyűlésének és ahhoz kapcsolódóan az Év Erdésze Verseny döntőjének. A jubileumi 150. Vándorgyűlés terepi programjainak és az Év Erdésze Verseny döntőjének a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. lesz a házigazdája és szervezője.

A két rendezvényre 2019. május 10-ig lehet jelentkezni a www.vandorgyules.hu oldal közös felületén. Ugyanott olvashatók a rendezvénnyel kapcsolatos részletes információk és a verseny kiírása.

 

Az Év Erdésze Verseny döntőjét 2019. június 19-20-án rendezik, első nap a lövészetre és a trófeabecslésre kerül sor, a második nap pedig az elméleti feladatok és a terepi versenyszámok következnek.

A 150. Vándorgyűlés programja 2019. június 21-én délután az ünnepi közgyűléssel kezdődik, amit esti baráti találkozó követ. A térség szakmai és kulturális érdekességeit 13 terepi program mutatja be 2019. június 22-én.

A rendezvényre a magyarországi és a Kárpát-medencei magyar erdészek közösségét várják a szervezők, köztük az állami és magán erdőgazdaságok dolgozóit, az erdészeti és természetvédelmi hatóságok szakembereit, az erdészeti oktatásban dolgozó tanárokat és diákokat, illetve az Országos Erdészeti Egyesület minden tagját és partnerét.

A 150. Vándorgyűlésen 600 szállóvendég és összesen 700 vendég fogadására van lehetőség. A helyeket a jelentkezés sorrendjében töltik föl, így érdemes minél hamarabb regisztrálni.

Forrás: oee.hu