0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

„Zöld erdőben jártam…” – rajzpályázat a nyíregyházi iskolásoknak

A Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából „Zöld erdőben jártam…” címmel rajzpályázatot hirdet Nyíregyháza város alsó és felső tagozatos tanulói számára két korcsoportban (1-4 oszt. és 5-8 oszt.).

Farsang múltával, húsvétra várva a címről talán népszokások juthatnak eszetekbe, mi most mégis a Sóstói-erdőhöz kapcsolódó élményeitekre vagyunk kíváncsiak! Az erdő minden évszakban sok csodát rejt, melyet az értő szemmel és nyitott szívvel járóknak meg is mutat. Reméljük, szívesen emlékeztek vissza ezekre, s velünk is megosztjátok!

Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, de ne legyenek nagyobbak A/4-es méretnél! A méreten felül 3 cm-es kerettel ellátva kérjük a pályamunkákat postán vagy személyesen eljuttatni erdei iskolánkba! (4481, Nyíregyháza-Sóstóhegy Igrice u. 3.)

Hátulján tüntessétek fel a következőket:

  • Készítő neve, osztálya:
  • Iskola neve:
  • Felkészítő tanár vagy szülő neve:
  • Elérhetősége (lehetőleg mobilszám):
  • Határidő: 2018. márc. 8. csütörtök.

Osztályonként 5 művet tudunk elfogadni, Ti válasszátok ki a legjobbakat!

Ünnepélyes eredményhirdetés az Erdők Nemzetközi Napján (márc. 21. szerda) lesz. Korcsoportonként a legszebb 3 alkotást jutalmazzuk, a díjazottakat külön értesítjük. Az eredményhirdetéssel egy időben az arra érdemes pályamunkákból kiállítás nyílik a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolában, s minden hétköznap 9-16 óra között megtekinthető lesz a Madarak és Fák Napjáig (május közepéig). A művükkel szereplő gyermekek névsorát a NYÍRERDŐ Zrt. honlapján olvashatjátok a megnyitót követően, ők emléklapot kapnak.

Kérdések feltehetők a 30/349-0839-es telefonszámon.

Petrilláné Bartha Enikő

erdei iskola vezető

Forrás: NYÍRERDŐ Zrt. Sajtóközlemény