0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Szeretné szakszerűen legeltetni állatait?

Nos, akik igennel válaszolnak a kérdésre, s úgy érzik, van még mit tanulniuk, jelentkezzenek a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karára, mely októbertől legeltetéses állattartási szakképzést indít.

A gödöllői agráregyetemen induló képzésen azok is részt vehetnek, akiknek nincs agrárvégzettségük, de az elvárás, hogy legyen legalább valamilyen BSc diplomájuk.  A képzési idő agrárvégzettségűeknek 2 félév, akik nem agrárszakon szerezték oklevelüket, 4 félév.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

A képzés célja, hogy olyan szakemberek dolgozzanak a legeltetéses állattartásban, akik a legmodernebb, gyakorlatba átültethető komplex ismeretekkel rendelkeznek a legeltethető állatok (szarvasmarhák, juhok, kecskék, lovak) szaporodásbiológiája, takarmányozása és tartástechnológiája területén. Felkészültek az okszerű táplálóanyag-ellátásra, a legelőfű és a téli takarmány előállítására. A képzés gyakorlati ismeretek nyújtásával a legeltetésre alapozott állattartás területén új ismeretekkel bővíti az agrármérnöki tudást, az egyéb alapvégzettségekkel rendelkezőknél pedig mezőgazdasági alapismereteket nyújt, és azt követően biztosítja a szakismeretek megszerzését.

A képzés munkarendje: A képzés október-november és február-március hónapokban 6-6 alkalommal történik csütörtökön és pénteken. Májusban szakmai tanulmányutakon is réazt vehetnek a hallgatók. .

A képzés költsége: 155 000 Ft/félév

Forrás: www.mkk.szie.hu