0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

„Erdőtündér kerestetik!” – meseíró pályázat

A Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából „Erdőtündér kerestetik!” címmel meseíró pályázatot hirdet Nyíregyháza és 20 km-es körzetének alsó tagozatos tanulói részére.
„Erdőtündér kerestetik!” – állt a hirdetésen, mely egy párás hajnalon jelent meg az erdőszéli öreg tölgyfa törzsén. Az erdő állatai összesereglettek, tanácstalanul kérdezgették egymást. „Ki tehette ki a felhívást? Egyáltalán mi a dolga egy erdőtündérnek? Ki lenne e feladatra alkalmas?” …

Folytassátok a mesét úgy, hogy az állatok választ kapjanak kérdéseikre, s a végén az is kiderüljön, ki lesz méltó e csodás „állás” betöltésére! Jó lenne tudni azt is, manapság vannak-e erdőtündérek?

Legalább egy, legfeljebb három oldal terjedelmű írásotokat kézírásos vagy gépelt formában, papír alapon lehet beküldeni.

Pályázónként egy mű küldhető vagy vihető be a következő címre:

Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola, 4481, Nyíregyháza-Sóstóhegy Igrice u. 3.

A pályaművön szerepeljen:

  • A készítő neve, osztálya
  • Iskola neve
  • Felkészítő tanár vagy szülő neve
  • Elérhetősége (lehetőleg mobilszám)

Beküldési határidő: 2019. márc. 6, szerda.

Ünnepélyes eredményhirdetésre az Erdők Nemzetközi Napján (márc. 21. csütörtök) a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolában kerül sor. A legjobb három mű készítője jutalomban részesül, a helyezetteket külön értesítik.

A pályaműveket beküldők névsora a NYÍRERDŐ Zrt. honlapján (www.nyirerdo.hu) elérhető lesz a díjátadót követően. Minden résztvevő emléklapot és emléktárgyat vehet át.

A további kérdéseket a 30/349-0839-es telefonszámon várják.

Forrás: NYÍRERDŐ Zrt. Sajtóközlemény