Ezt az üllői Gróf Tibor mondta mosolyogva, összefoglalva, hogy az aszalt gyümölcsök manapság mennyire népszerűek. A fiatalember azt mondja: az aszalványok készítése egyszerű: nála tulajdonképpen teljesen zárt rendszerben, egy faházban készülnek az aszalványok. A helyiségben lévő rostélyokra helyezik a gyümölcsöket, és a nagyteljesítményű elektromos kazánnal felmelegített forró levegőt vastag csöveken keresztül rájuk engedik. A folyamat nagyon gyors, a finomságok pillanatok alatt elkészülnek. Ahhoz azonban, hogy minden finom legyen, nemcsak erre a rendszerre, hanem minőségi alapanyagra is szükség van. (…)
Adatvédelmi áttekintés
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.