2016. október 25., kedd
A köszönti Blanka, Bianka nevű olvasóit!
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten PénzMAG melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Ezen a héten MMGgépPiac melléket a Magyar Mezőgazdaság és a Kertészet és Szőlészet hetilapokban.         Megjelent A mi erdőnk 2016/5. száma!        Még kapható a Méhészet 2016 októberi száma!         Még kapható a Kistermelők Lapja 2016 októberi száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Állattenyésztés

Már látszanak a sertésprogram első eredményei
magyarmezogazdasag.hu
Braunmüller Lajos
2016.01.12., kedd, 09:15

Az áfacsökkentés és a KMS védjegy is az ágazatot szolgálja - hangzott el egy szakmai eseményen.

Már ma látszik, hogy a sertés tőkehúsok áfacsökkentése a fogyasztói árakban is megjelenik, a piacgazdaság folyamatai garantálják, hogy a kereskedők továbbadják az árelőnyt a vásárlóknak - jelentette ki Győrffy Balázs hétfőn Budapesten.A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke a sertéshúst népszerűsítő sajtóeseményen hozzátette: az áfacsökkentés lépése a 2012-ben meghirdetett Sertésstratégia része, ahogy a korábbi áfamérséklési lépések is az ágazatot szolgálták.
A program része a Kiváló Minőségű Sertéshús védjegy is, amelynek eredményeit Németh Antal ismertette. A Vágóállat- és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke elmondta: eddig több mint ötszáz partner kapta meg a jogot a KMS védjegy használatára. A cél a kiváló hazai hús minőségének garantálása hosszabb távon is. (Fotó: Prág Ferenc)

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Időjárás

MA: 
HOLNAP: 

IX. Kaposvári Állattenyésztési Napok 2015. szeptember 4-6.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!