2017. április 25., kedd
A köszönti Márk nevű olvasóit!
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten Növényorvos melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Megjelent a Kerti Kalendárium 2017. áprilisi száma!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/3-4. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Állattenyésztés

Már látszanak a sertésprogram első eredményei
magyarmezogazdasag.hu
Braunmüller Lajos
2016.01.12., kedd, 09:15

Az áfacsökkentés és a KMS védjegy is az ágazatot szolgálja - hangzott el egy szakmai eseményen.

Már ma látszik, hogy a sertés tőkehúsok áfacsökkentése a fogyasztói árakban is megjelenik, a piacgazdaság folyamatai garantálják, hogy a kereskedők továbbadják az árelőnyt a vásárlóknak - jelentette ki Győrffy Balázs hétfőn Budapesten.A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke a sertéshúst népszerűsítő sajtóeseményen hozzátette: az áfacsökkentés lépése a 2012-ben meghirdetett Sertésstratégia része, ahogy a korábbi áfamérséklési lépések is az ágazatot szolgálták.
A program része a Kiváló Minőségű Sertéshús védjegy is, amelynek eredményeit Németh Antal ismertette. A Vágóállat- és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke elmondta: eddig több mint ötszáz partner kapta meg a jogot a KMS védjegy használatára. A cél a kiváló hazai hús minőségének garantálása hosszabb távon is. (Fotó: Prág Ferenc)

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Időjárás

MA: 
HOLNAP: 

XI. Kaposvári Állattenyésztési Napok 2017. szeptember 1-3.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!