Az ötletgazda szerint a zöldségek előkészítési módja szinte végtelen; az érdekes formájúra vágott alapanyagok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a fogyasztók még több zöldségfélét illesszenek bele napi menüjükbe.
A zöldségfélék fogyasztása emelkedést mutat Nagy-Britanniában; a brit lakosságnak több mint a fele hetente legalább egy alkalommal tart húsmentes vegánnapot. Egyre több család váltja le a szénhidrátban gazdag köreteket és snack-eket trendi zöldségételekre, amelyek már önálló nevet is kaptak. Ilyen például a spagettire szelt uborka, a “courgetti” , vagy a hasonlóképpen feldolgozott és fogyasztott sütőtök, a “boodles”.
Adatvédelmi áttekintés
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.