2017. április 25., kedd
A köszönti Márk nevű olvasóit!
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten Növényorvos melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Megjelent a Kerti Kalendárium 2017. áprilisi száma!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/3-4. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!
Hazánkban a STIHL legújabb COMPACT akkumulátoros kéziszerszámai
magyarmezogazdasag.hu
Tóth Zsigmond
2017.01.11., szerda, 09:01

Akár a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan használhatjuk a STIHL legújabb kerti szerszámait, hiszen a könnyű és csendes eszközökkel a professzionális felhasználók mellett immár az otthon tevékenykedők is bármely napszakban úgy dolgozhatnak kertjeikben, hogy a gépek zajával nem zavarják a környezetükben élőket.

Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft. ügyvezetője a cég Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a COMPACT akkumulátoros rendszernek minden eszköze könnyen használható. Csendes, ugyanakkor rendkívül hatékony, így a kedvező árfekvés garanciájával kiegészülve maximálisan kiszolgálják a kerttulajdonosok igényeit. Így ma már nem lehet kifogás a kertészkedésre akkor sem, ha a csendes órákban támad kedvünk a gépek használatára. A most piacra került új eszközök zajkibocsátása igen alacsony, így fülvédőre nincs szükség. A kertes házak hobbikertészei és a sűrűn lakott városi területek kertjeinek gondozói számára is ideálisak. Szentesi Levente, a cég marketing és értékesítési igazgatója hangsúlyozta, hogy az új termékcsalád a hozzátartozó különböző akkumulátorokkal és töltőegységekkel, valamint más tartozékokkal együtt bővült, így az új célcsoport bármely tagja ki tudja választani a számára legoptimálisabb megoldást munkája elvégzéséhez.

Köztudott, hogy Magyarországon is egyre többen választják a kertes házban lakást, annak reményében, hogy természetes és nyugodt környezetben fognak élni. Viszont ahhoz, hogy igazán élvezni tudják a saját kert nyújtotta előnyöket és örömöket, ahhoz azt rendben is kell tartani, ami nem mindig egyszerű. Ezzel leginkább a tavasz beköszöntekor, az első nagy kertészkedés idején szembesülünk, ezért is mutatta be a tél közepén a STIHL legújabb, most piacra dobott COMPACT termékcsoportját, mellyel még egyszerűbbé és könnyebbé tehetjük a kertgondozást. A cég vezetősége a növekvő fogyasztói kereslet miatt határozta el, hogy bevezeti az új termékcsaládot, amellyel elsősorban a hobbikertészek, illetve az otthoni felhasználók mindennapjait szeretnék megkönnyíteni. A COMPACT akkumulátoros rendszerbe öt eszköz: egy láncfűrész, egy szegélynyíró, egy sövénynyíró és egy fúvógép, továbbá a VIKING MA 235 pehelykönnyű fűnyírója tartozik, illetve az ezekhez használható kiegészítők.

Hazánkban a STIHL legújabb COMAPCT akkumulátoros kéziszerszámaiA STIHL MSA 120 C-BQ – COMPACT akkumulátoros fűrészben a STIHL legendás láncfűrésze találkozik a modern akkumulátor technológiával. A kivételesen könnyű szerszám gyors láncfeszítővel és úgynevezett QuickStop és Super láncfékkel lett szerelve, a különleges fűrészlánc pedig a szép vágási felületet és a jó vágásteljesítményt szavatolja. 

A STIHL HSA 56 – COMPACT akkumulátoros sövénynyíró nagyon jó vágásteljesítménnyel rendelkezik, így ház körüli használata során rendkívül hatékonynak bizonyul. Innovatív késrendszere a pengék közé tereli az ágakat, így segítségével a sövény igény szerint alakítható. 

A STIHL BG 56 – COMPACT akkumulátoros fúvógéppel nagy fúvó erejének köszönhetően könnyedén el lehet távolítani az elszáradt leveleket, illetve nyesedéket. Emellett rendkívül könnyű, jól manőverezhető, kiváló súlyelosztással rendelkezik.

A STIHL FSA 56 – COMPACT akkumulátoros szegélynyíró lendületes és precíz munkavégzést tesz lehetővé. Kis tömege miatt is egyszerűen használható. Damilfeje a talaj érintésére adagol, és néhány mozdulattal utántölthető. Az akkumulátor kiesés elleni védelme és az opcionális távtartó kengyel a biztonságos munkavégzést szavatolja.

A COMPACT termékcsalád gépeihez AK 10-es és AK 20-as lítium-ion akkumulátorok tartoznak, melyek LED-es töltésjelzővel rendelkeznek. Mindkettő esetében a működési idő, a gépfajta, valamint a felhasználási körülmények függvényében változik a töltési idő. A hozzájuk illő AL 101 univerzális töltőkészülék a COMPACT rendszer minden tagját kiszolgálja. LED állapotjelző és tépőzáras kábelrögzítő tartozik hozzá, és az egyszerű tárolás érdekében falra akasztható.

Az 1991-ben alapított Andreas STIHL Kft. az első kelet-európai társaságként alakult meg az anyacég kereskedelmi leányvállalatainak sorában. Az alapítók célja az volt, hogy egy stabil szakkereskedői hálózat kialakításával prémium minőségű termékeket kínáljanak a magyar piacon. Az idő és a tények igazolták a helyes célkitűzést, hiszen például 2015-ben a cég forgalma meghaladta a 6 milliárd forintot, eredménye pedig több mint 500 millió forint volt. A siker egyik kulcstényezője a Magyarországon egyedülálló értékesítési struktúra: a termékek kizárólag szakkereskedői hálózaton keresztül vásárolhatók meg. Emellett kulcstényező az is, hogy a kiváló minőségű termék és a piaci jelenlét magas színvonalú biztosítása mellett a cég megbízható partnerként áll vásárlói előtt. A vásárlói igények kielégítése céljából 2016-ban a STIHL megkezdte webes értékesítését, de az eszközök továbbra is kizárólag a szakkereskedésekben vehetők át. Így biztosított a személyes tanácsadás és a rendeltetésszerű üzemeltetés.
 

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Kapcsolódó híreink

Időjárás

MA: 
HOLNAP: 

XI. Kaposvári Állattenyésztési Napok 2017. szeptember 1-3.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!