0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Szamócaszív: ügyes forgalombővítő ötlet Valentin-napra

Még éppen időben, Valentin-nap előtt rukkolt elő a SanLucar gyümölcs- és zöldségforgalmazó cég a szív alakú dobozba csomagolt ínycsiklandó eprekkel – és ezzel egészségesen édesíti meg ezt a különleges napot.

A prémium kategóriás gyümölcsöket és zöldségeket forgalmazó cég egy igazán kedves ötlettel örvendezteti meg a szerelmespárokat Valentin nap alkalmából: egy romantikus csomagolású, kellemesen aromás illatú szamóca-válogatással.

Az szamócák lédús-piros színe átragyog a doboz szív-alakú kivágásán keresztül, arra csábítva, hogy megosszuk valakivel a finomságot.

A SanLucar cég a legjobb ízű szamóca fajtát termeszti Andalúziában (Huelva városában), ahol enyhék a telek és a tavasz már meleg. A természettel harmóniában növekednek egészen addig, amíg teljesen érett, piros és lédús gyümölccsé nem nőnek. Csak ezután szüretelik le kézzel, és óvatosan csomagolják. Így válik ez a napsütötte gyümölcs szív alakú csomagolásban egy édes és egészséges Valentin-napi meglepetéssé.

A termék korlátozott mennyiségben kerül forgalomba, és csak Németországban és Ausztriában. Azokon a helyeken, ahol kapható lesz ez a különlegesség, poszterekkel és a SanLucar termelőiről készült képekkel és receptgyűjteményekkel is lehet majd találkozni.

Forrás: SanLucar Fruit sajtóközlemény