0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Örömteli kerti munka – a STIHL fűnyíróival nem lehetetlen!

Teljesítmény, biztonság, technológia, precizitás és munka iránti szenvedély. Fontos értékek, a STIHL igazi erejét azonban a gépeket használó közösség adja. A STIHL hétköznapi márkanagykövetei közül most a kézműves finomságokat készítő őstermelő, Dékány Béláné Ditta mutatkozik be. Ő így szereti.

Ditta az első lekvárjait még egy szegedi panellakásban főzte. A visszajelzések annyira pozitívak voltak, hogy egyszer csak gondolt egyet a férjével, és hazaköltöztek Túrkevére. Azóta egészséges, tartósítószer- és cukormentes termékeket készít. „Sokan szeretik és keresik az energiaszeletemet, de nagy kedvenc a füstölt, főtt fürjtojás is” – meséli büszkén.

A gyümölcsök szedésétől, válogatásától kezdve a magozáson át az elkészítésükig mindent saját kezűleg végez, hiszen csak így tudja garantálni a termékei minőségét. „Nagyon fontos a tavaszi metszés, az öntözés és a permetezés is, a kedvencem azonban a fűnyírás. Ilyenkor kikapcsolok, és elengedem a hétköznapi gondokat” – mondja. A STIHL akkus fűnyírójával ráadásul a vezetéket sem kell kerülgetnie. „Én így szeretem” – teszi hozzá mosolyogva.

A STIHL tavaszi akciója 2018. április 1. – május 31. között, illetve a készlet erejéig tart.

A STIHL RMA 235 fűnyíró AK 20 akkumulátorral és AL 101 töltővel szettben most csak 99 900 Ft!

Az akciós újság online lapozható verziója a http://stihlnemzedekek.hu/emagazin/ linken elérhető. (x)


 

 

Forrás: Andreas STIHL Kft.