0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Egészséges ajándékot kaptak a Heim Pál betegei Mikulásra

700 kilogrammnyi egészséges ajándékkal érkezett meg a Mikulás a Heim Pál Gyermekkórházba a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ jóvoltából. Az ajándékokat december 4-én adták át a gyerekeknek a gyermekkórházban.

Október 24-én indult útjára az a felhívás, melynek célja, hogy a közösségi média segítségével a NAIK és a közösség minél több ajándékot „gyűjtsön össze” a Heim Pál Gyermekkórház kis lakóinak. A Facebookon szervezett gyűjtésnél a beharangozó poszt minden egyes megosztásával 0,5 kg ajándékkal „nehezedett a NAIK Mikulásának puttonya”. 

„Az akció szervezőiként egyetértettünk abban, hogy egy olyan szervezetet kell kiválasztanunk, ami méltó az emberek bizalmára, megbízható, megbecsült, és amelynek a tevékenységére érdemes még jobban felhívni a figyelmet. Így esett a választásunk a Heim Pál Gyermekkórházra, akiket most 700 kilogrammnyi ajándékkal, lekvárral, almával, sajttal, probiotikumokkal, paradicsomlével és mikuláscsomagokkal lepünk meg, melyek egytől egyig kiváló minőségű magyar élelmiszerekből lettek kiválasztva” – mondta el az ünnepélyes átadón Dr. Gyuricza Csaba a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ igazgatója. Az adomány 500 adag Bonolact probiotikumot, 300 kilogramm almát, 200 liter paradicsomlét, 100 kilogramm szilvalekvárt, 100 kilogramm sajtot tartalmazott.

Szavai szerint az ajándékcsomag olyan NAIK-os, magyar, kiváló minőségű termékeket tartalmaz, amelyeket minden szülő szívesen ad a gyermekének.

Mi is jó szívvel adjuk azoknak a gyermeknek, akik a betegségük miatt most sajnos nem lehetnek a szüleikkel – tette hozzá. 
Forrás: magyarmezogazdasag.hu