0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

SMARTFARM Precíziós konferencia

A Magyar Mezőgazdaság Kft idén 2 helyszínen és 2 témában rendezi meg a nagysikerű SMARTFARM konferenciáját. Bábolnán a Bábolnai Gazadanapok keretei között a precíziós növénytermesztés, míg Kaposváron a Kaposvári Állattenyésztési Napok kiállítás ideje alatt a precíziós állattenyésztés elméletét és gyakrolatát mutatjuk be.

Növénytermesztés – Bábolna

A SMARTFARM rendezvény célja, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassa az okszerű, precíziós növénytermesztés gyakorlatát. 

A kétnapos rendezvény keretében a szakmai előadások és a látványos szabadföldi bemutatók felölelik az okszerű-smart precíziós növénytermesztés, azon belül pedig a növényvédelem, valamint a tápanyag-gazdálkodás és távérzékelés kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához.

További információ!

 

Állattenyésztés – Kaposvár 

A rendezvényen a hazai agrárium vezető cégei és szakemberei jelennek meg, akik közérthetően mutatják be fejlesztési tevékenységüket és legújabb kutatási eredményeiket. 

A konferencia kiemelt célja a hazai állattenyésztés és élelmiszerelőállítás versenyképességének növelését célzó innovatív technológiák és ezek gyakorlati alkalmazhatóságának ismertetése. A plenáris előadások a precíziós állattenyésztés, takarmányozás és élelmiszer előállítás témakörét ölelik fel. Emellett a résztvevők hallhatnak majd az agrárszektorban működő „startup” vállalatok tevékenységéről is. 

További információ!

Forrás: SMARTFARM Konferencia