0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2019.

Január 23-26. között várja Önt hazánk legnagyobb agráripari szakkiállítása a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren. Vonattal érkező látogatóknak pedig 50%-os MÁV kedvezmény! Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert.

Négy napon keresztül mintegy 350 kiállító mutatja be termékkínálatát az input-gépesítés-logisztika témakörében. A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb. márkák mellett bemutatják gépeiket, innovatív megoldásaikat a 2019-es Termékverseny díjazottjai is. Nagydíjat nyertek:

Hazai Termékfejlesztési díj – Logisztika Kategóriában:

Pannon Agroteh Kft. – Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságban

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:

AXIÁL Kft. – CLAAS TUCANO 450 kombájn

 

Váltsa meg előre jegyét online kedvezményesen, sorban állás nélkül!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE

Szakmai fórumok

A szakmai partnerek által szervezett konferenciákon és előadásokon választ kaphat a legaktuálisabb kérdésekre. Az érdeklődőket izgalmas kerekasztal beszélgetésekkel várják a G pavilon Fórum Színpadán többek között banki, precíziós gazdálkodás, robotizáció témákban.

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra.

Bővebb információ a kedvezményes online jegyvásárlásról, programokról és az 50%-os vonatjegy kedvezményről a www.agromashexpo.hu oldalon.

Találkozzunk 2019. január 23-26. között! (x)

Forrás: Hungexpo Vásár és Reklám Zrt.