0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 4.

GASPARDO (a vetőgépgyártás specialistája)

A GASPARDO céget az 1800-as évek végén alapították Észak-Olaszországban, Morsanoban. A cég több mint egy évszázad alatt igen nagy szakmai tapasztalatot szerzett a vetőgépek gyártásában, így nyugodtan nevezhetjük a terület specialistájának....

GASPARDO

A MASCHIO céggel történő fúzió után Európa egyik legnagyobb mezőgépgyártója jött létre GASPARDO-MASCHIO néven, mely az amerikai és ázsiai kontinensen is több üzemegységgel rendelkezik.

Az INTERAT ZRt. 1999 óta hivatalos importőre a GASPARDO-MASCHIO mezőgazdasági gépeknek. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek a kiváló minőségű termékeket gyártó világcégnek, több mint 10 éve magyarországi képviselői lehetünk.

 

GASPARDOA cég GASPARDO név alatt forgalmazza pneumatikus szemenkénti-, zöldség- és gabonavetőgépeit, direktvetőgépeit, mechanikus gabonavetőgépeit, kultivátorait, valamint altalajlazítóit.

A széles vetőgép paletta teljes körű megoldást kínál a vetési munkálatokban, legyen szó bármilyen kultúráról. Az altalajlazítók és direktvetőgépek, kiválóan használhatók az egyre inkább teret nyerő minimális talajművelési technológiákban.

Az általunk legnagyobb darabszámban forgalmazott pneumatikus szemenkénti vetőgépek (GASPARDO MTE, ST típusok) kiválóan alkalmasak kukorica és napraforgó – újabban repce – vetésére, de volt már példa arra, hogy ópiummák vetésére használták. Ezek a vetőgépek alap-, mikrogranulátum-, műtrágya-, vagy műtrágya-mikroadagolós kivitelben rendelhetők meg, a termelési kultúrától függően. A talajszerkezetnek megfelelően választható csúszó-, illetve tárcsás csoroszlyás kivitel.

A mechanikus (NINA) és pneumatikus (PINTA) típusú gabonavetőgépek optimálisan használhatók minden olyan esetben, ahol „szórva vetés” (nem szemenkénti) alkalmazható. Mindkét típus alkalmas egészen apró (repce), és egészen nagy magok (borsó) vetésére egyaránt. A vetési mennyiség is igen tág határok között változtatható. A legkisebb kijuttatható mennyiség repce esetében 1,4 kg/ha (PINTA), illetve 2 kg/ha (NINA). A gépek rendelhetők csúszó-, egytárcsás-, illetve corex (dupla) tárcsás csoroszlyával szerelt verziókban. A mechanikus vetőgépekre a GASPARDO cég kiterjesztett (2-3 év) garanciát vállal!

A GASPARDO altalajlazítók háromféle robosztussági fokban készülnek PINOCCHIO, ATTILA és ARTIGLIO néven, így igazodva az ügyfél rendelkezésére álló traktor teljesítményéhez. Az altalajlazítók használata jelentős megtakarítást jelent a hagyományos talajműveléshez képest, valamint jelentősen javítja a terület vízháztartását.

 

GASPARDOAz INTERAT ZRt. egyik fő célja, hogy a „miattunk nem állhat meg vetés” elvhez tartani tudja magát, ezért jelentős raktári készlet áll rendelkezésre, hogy a vetési szezonban zökkenőmentesen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Az általunk forgalmazott GASPARDO-MASCHIO gépekhez cégünk biztosítja a folyamatos alkatrészellátást. A kopó és szervizalkatrészeket raktárról tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, melyet futárszolgálattal 36 órán belül kiszállítunk.

 

További információk: INTERAT Zrt.

Forrás: