0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 23.

A MEGFOSZ döntött az AGRO+MASHEXPO mellett

A napokban lezárult tárgyalások eredményeképpen hozta meg döntését a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége, miszerint a téli-kora tavaszi időszakban - az idén november és jövő március között - egyetlen szakkiállításon való részvételt támogat tagjai számára. Ez a kiállítás a január 25-28. között megrendezésre kerülő AGRO+MASHEXPO. A rendezvényen résztvevő tagjait a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ) szintén támogatja, s jövőre számukra kiemelt megjelenést tervez.

A MEGFOSZ döntött az AGRO+MASHEXPO mellettA MEGFOSZ és a kiállítást szervező HUNGEXPO közös célja egy magas színvonalú mezőgazdasági gépkiállítás megrendezése. A korábbi tapasztalatok szerint az AGRO+MASHEXPO sikerrel tett eleget a hazai és nemzetközi piac elvárásainak. A regionális jelentőségű szakvásáron a mezőgazdasági géppiac jelentős szereplői – köztük gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégek – rendszeresen részt vettek.

A tematika aktualizálásával szélesítették az árukínálatot, s ma egy átfogó agráripari fórum segíti a mezőgazdasági vállalatok, a gazdálkodók beszerzéseinek optimalizálását.

A jövő évi AGRO+MASHEXPO ismét az agrárágazat legszélesebb körű bemutatkozása lesz. Mivel a MEGFOSZ-szal kötött szerződés három évre szól ezért a szakkiállítás hazai vezető szerepe több évre biztosítottnak látszik. Ez azt is jelenti, hogy az elkövetkező években erre a kiállításra koncentrálnak a kiállítók és a látogatók, itt lesz a hazai gép- és eszközválaszték legjava, s minden bizonnyal a kapcsolódó szolgáltatások képviselői is legnagyobb számban itt jelennek meg.

Újdonság lesz a 2012 évi Agro+Mashexpo-ra bejelentkező kiállítóknak szánt I. Virtuális Agro+Mashexpo, amelyet – plusz szolgáltatásként – jóval a kiállítás előtt, november 29-30-án rendeznek, s ahol a kiállítók már előre tesztelhetik az igényeket. A virtuális kiállítás – a meghirdetett két napra a www.virtualexpo.hu weboldalon lesz az érdeklődők számára is elérhető.

Az agrárkiállítás fővédnöki szerepét az AMC vállalta magára, s már most olyan fontos cégek jelentkeztek be kiállítóként, mint az Austro Diesel, Auditker, Interat, Alois Pöttinger, Odisys, Agráció, Agrolánc, Alex, Andreas Stihl, Busa, Güttler, Hevesgép, Köckerling, Linamar, Megazet, Metalwolf, Optigép, Omikron, Penda, Készenlét, Contstar, Belarus Traktor, Ihász, stb.

További információ: www.hungexpo.hu/agromashexpo

Forrás: