0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Ha minden csepp számít…

BARGAM ELIOS 2700 szántóföldi vontatott permetezőgépAz INTERAT Zrt. által forgalmazott GAMBETTI-BARGAM permetezőgépek között széles választékban található meg a vontatott, hidraulikus működtetésű szórókeretes szántóföldi permetezőgépek. A GAMBETTI-BA...

Az ELIOS 2700 típusú permetezőgép tartálytérfogata 2700 liter. A permetezőgépek megvásárolhatók 16-21 m-es hidraulikus nyitású, oldalt záródó BDL, vagy BDL AIR típusú szórókeretekkel, az utóbbiakra légzsákos szórókeret kiegészítés utólagosan is felszerelhető.

Valamennyi szórókeret oldalt záródó, hidraulikus működtetésű szórókeret. A BDL típusú szórókereteknél minden szárny egyszerre, vagy külön is nyitható, a BDL AIR, BDL SUPER és BDLA SUPER kereteknél minden szárny külön nyílik. 

A szórókeretek hidraulikausan billenthetők. Működtetésük vezérelhető a traktor hidraulika karokról, vagy elektrohidraulikus távvezérléssel. 

A szórókeretek kiegészíthetők egy speciális légrugó rendszerrel is, melynek erőssége állítható. A függőleges irányú szórókeret rugózás megnöveli a szórókeret élettartamát és a lengések további csillapításával javítja a szórásegyenletességet. Minden vontatott per¬metezőgép alapfelszereltsége a nagyméretű tisztavíz átmosató tartály, a kézmosó víztartály, az állítható nyomtávolság. 

A permetezőgépek rendelhetők merev vonórúddal, nyomkövető vonószerkezettel, vagy multifunkcionális vonóberendezéssel.

A BARGAM permetezőgépek a legjobb minőségű részegységekkel vannak szerelve, említést érdemelnek az ARAG permetezőgép szerelvények, elektromos szakaszolók, vegyszerbekeverők, az ANNOVI REVERBERI membránszivattyúk, valamint az ARAG és MÜLLER permetezőgép szabályzó komputerek és sorvezetők.

Az INTERAT Zrt. magasan képzett szakemberei, szervizszolgálata és nagy raktárkészlete a felhasználók részére növeli az üzemeltetés biztonságát. 

Forrás: