0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 5.

EURÓPA PÉK KFT.

Cégünk 1990-ben alakult Nagybajomban, akkor még Európa Bt. névvel. A szolgáltatásunk és a termékeink minőségének köszönhetően mind a mai napig hatékonyan tudjuk kiszolgálni a megnövekedett piaci igényeket. Vállalatunk 2000 augusztusában megvásárolta ...

A négy üzemünk közel 650 egységet lát el sütőipari termékekkel. Az egységek között közintézmények konyhái (iskolák, óvodák, kórházak, szociális otthonok), vállalkozók által üzemeltetett kiskereskedelmi egységek, üzletláncok (MATCH, SMATCH, COOP, Mecsek Füszért Rt., SPAR) boltjaiba is szállítunk. A termékek elkészítéséhez kb. 300 m2 sütőfelület és a kiszállításhoz 35 tehergépjármű áll rendelkezésre. Kiépített kereskedelmi hálózatunkat területi képviselő kollégáink koordinálják.

Az Európa Pék Kft., a Balaton Kenyér Kft. és az Atád kenyér Kft. jelenleg Somogy és Zala megye legnagyobb sütőipari termék gyártója és forgalmazója. Termékválasztékunkban megtalálhatóak a napi friss termékeken kívül a reform táplálkozáshoz szükséges magvas, rozsos termékek, a cukrászüzemünkben gyártott, csomagolt finompékáruk és a tartós teasütemények többféle kiszerelésben, valamint cukrászsütemények.

Célunk és stratégiánk az egyre növekvő piaci és minőségi igények kielégítése a partnereink megelégedésére, munkahelytermés, magyar munkaerővel, magyar, minőségi termék előállítása és a magyar piacon való értékesítése. A Kft-ék által működtetett üzemek, 2002. január 1-től a törvény által előírt HACCP minősítéssel is rendelkeznek, valamint 2005. novembere óta az IFS minőségbiztosítási rendszer is működik.

A vállalkozás 1997-től saját üzletet is működtet a sütőüzem közvetlen szomszédságában.
2006. júniusában Marcaliban, míg 2006. októberében pedig Kaposváron sikerült egy-egy látványpékséget kialakítani a Kft-nek egy-egy fontosabb kereskedelmi partner üzletében.

http://www.europapek.hu/cegbemutato.htm

Forrás: