0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 19.

Zselic Kincse Termékcsalád

Családi gazdaságunk 2002-ben telepített bodzát és csipkebogyót.Kezdetben árutermelő ültetvényként képzeltük el a működésünket, azonban a kiszámíthatatlanul alakuló felvásárlási árak, a nehézkes betakarítás és szállítás hatására úgy döntöttünk, hogy m...

Termékeinket kistermelőként állítjuk elő és a kaposvári piacon, boltokban, valamint a megyében lévő idegenforgalmi helyeken értékesítjük.

Eleinte kétféle csipkebogyóból (a termesztett kárpátiából, valamint a zselici csipke néven ismert vad csipkéből), továbbá bodzabogyóból és virágból készítettünk lekvárt és szörpöket.

A vevők érdeklődésének hatására elkezdtük kibővíteni a termékpalettánkat. Vegyes lekvárokat készítettünk a csipke és a bodza gyógyító, egészségjavító hatásának kiegészítése érdekében.

Őstermelőként már régóta foglalkozunk paradicsom, paprika, hagyma és más zöldségfélék friss piaci értékesítésével, szabadföldi termesztéssel. Ahhoz, hogy az általunk termelt növények egész évben rendelkezésre álljanak, úgy döntöttünk, hogy régi receptúrák alapján feldolgozzuk a termékeket. Így létrehoztuk a Zselic Kincse termékcsalád Ketchup Szósz, valamint Sűrített Paradicsom és Sózott Darált Paprika termékeit.

Termékeinkhez a saját gazdaságunkban termesztett növényeket használjuk. Csak az egészséges, érett, legjobb minőségű alapanyagokat dolgozzuk fel.

Növényvédelmet csak a feltétlenül szükséges mértékben végzünk, akkor is mellőzzük a felszívódó szereket, kizárólag kontakt szereket alkalmazunk.

Termékeink előállítása során a szervezetünkre gyakorolt jótékony hatás mellett igyekeztünk különleges ízvilágot összeállítani, hogy a termék ne „csak jó”, hanem finom is legyen.

Azok számára, akik nem fogyaszthatnak vagy nem akarnak cukrot fogyasztani, elkészítettük a diabetikus termékeinket. Ezek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, az ízvilág eléréséhez édesítőszert használunk.

Különleges termékünk a „Kerti Áfonya” (Solanum Melanocerazum). Mivel ez a növény a Kárpát Medencében idegen faj, a Szent István Egyetemen bevizsgáltattuk. Az eredmény alapján a növény olyan anyagokat tartalmaz, hogy a daganatos betegségek megelőzésében igen fontos szerepe lehet.

A Zselic Kincse termékcsalád készítményeinek változatos fogyasztásával olyan vitaminokhoz, nyomelemekhez, ásványi anyagokhoz, szerves savakhoz juthat hozzá, ami nélkülözhetetlen az egészséges szervezet számára. Nagymértékben hozzájárul fiatal korban a megfelelő fejlődéshez, idős korban az állandó jó közérzet biztosításához.

Végül, de nem utolsó sorban Ön jó minőségű, finom, tartósítószer mentes, magyar élelmiszerhez juthat hozzá a termékeink megvásárlásával.

http://csipkebodza.hu/

Forrás: