Napjainkban a környezeti változások és a globális kereskedelem új feladatok elé állítja az ellenőrző szervezeteket, ráadásul a tudomány haladásával a termékhamisításra is új lehetőségek nyílnak. Az élelmiszerekben lévő baktériumok, vírusok és vegyi anyagok több mint 200 betegség okozói lehetnek az egyszerű gyomorrontástól a rákos megbetegedésekig. Mindezek alapján hazánkban is nagy figyelmet kell fordítani a társadalmi szemléletformálásra, a tudásmenedzsmentre és a kutatás-fejlesztésre. (…)
Adatvédelmi áttekintés
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.