0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Agrárpályázatokat díjazott a K&H

Kiosztották a K&H Csoport fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat címmel meghirdetett versenyének díjait.


(A K&H Csoport fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat címmel meghirdetett versenyének nyertesei és zsűrije.)

A pénzintézet 2015-ben első alkalommal ösztöndíjpályázatot hirdetett a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák mester és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára, hogy anyagi támogatással segítse azoknak a hallgatóknak a tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat fenntartható, hosszú távú fejlődését tartják szem előtt.

Az ösztöndíjra a fenntartható agrárium témakörén belül 2014. február 15 – 2015. február 15. között készült TDK dolgozattal, illetve PhD tézisfüzettel lehetett jelentkezni, és mindkét kategóriában három-három hallgatót díjazott két fordulóban az ágazat legkiválóbb szakembereiből álló zsűri. A nyertesek számára a K&H 1 millió forint támogatást nyújt értékes kutatómunkájuk folytatásához.

„A K&H kiemelt célja, hogy felelősen gondolkodó vállalatként üzleti eredményei mellett hozzájáruljon a jelen és jövő társadalma számára a teljes élet megvalósításához, ezért kiemelt támogatási terület számunkra a fiatalok oktatása. A célunk ezért egy olyan program indítása volt, amellyel az ágazat jövőjét meghatározó fiatal szakembereket támogathatjuk” – mondta el Peter Roebben a K&H Vállalati üzletágának vezetője az eseményen.

Forrás: