Ahogy melegszik az idő különösen fontos, hogy nappal az ajtók, az ablakok zárva legyenek. Ha ezt elmulasztjuk, a hirtelen felmelegedő pincében a nagyobb cukortartalmú félédes vagy édes típusú boraink könnyen utóerjedésnek indulhatnak. E nem kellemes, a bor minőségét rontó jelenséget úgy kerülhetjük el, ha éjjel vagy kora hajnalban erős szellőztetéssel hűtjük a pincét. Ahol a nap közvetlenül hosszabb ideig éri az ajtót, az ablakot, érdemes ezeket takarni nádpallóval, hungarocell-táblával. Ha szükséges, használjunk ventilátort a helyiség hűtésére. (…)
Adatvédelmi áttekintés
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.