0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 4.

Üdvözli Önt az INTERAT ZRT.

Az INTERAT ZRt. mezőgazdasági gépkereskedelemmel foglalkozó márkakereskedés és szerviz, ahol a szerviz-szolgáltatásunkat és alkatrész készletünket márkakereskedői színvonalon biztosítjuk. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

A cég fő profilja kezdetben mezőgazdasági gépek alkatrészkereskedelme volt.

A cég 1992-es megalakulása óta a legfontosabb szempont a mezőgazdaság számára magas minőségi színvonalat képviselő gépek és szolgáltatások ajánlása, értékesítése és biztosítása, aminek érdekében Európa legmegbízhatóbb gyártói közül 1994-ben kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk Európa két jelentős permetezőgép gyártójával a GAMBETTI-vel és a SAE-val.

1999-ben a GASPARDO-MASCHIO cég termékeivel, vetőgépekkel, talajművelő gépekkel, szár- és nyesedékzúzókkal, fűnyírókkal bővítettük gépkínálatunkat.

Ezek az üzembiztos gépek és a korrekt üzleti kapcsolataink, valamint nagy alkatrész készletünk és szerviz-szolgálatunk lehetővé tette a cég további fejlődését.

1997-ben Herceghalomról egy nagyobb alapterületű korszerűbb telephelyre, Bicskére költöztünk.

Új telephelyünkön, a méret adta lehetőség teret engedett új mezőgazdasági erőgépek és újabb termékcsoportok bevonására, így bővítettük palettánkat PASQUALI kistraktorokkal.

2013-ban Dombóváron megnyitottuk második telephelyünket, itt fő tevékenységként mezőgazdasági gépek, erőgépek értékesítését, és alkatrész-ellátását végezzük.

Az általunk képviselt gyártók a kiváló minőségű termékek gyártása mellett garantálni tudják a folyamatos fejlesztést, a műszaki innováción keresztül biztosítani tudják a hatékony mezőgazdasági termelést, és az alkatrészek, tartozékok gyors szállítását.

Munkatársaink és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben mezőgazdasági gépvásárlási elképzelése, szervizzel kapcsolatos vagy egyéb szakmai kérdései lennének. Gépajánlásainknál figyelembe vesszük a gazdák igényeit, hogy a termék a legalkalmasabb legyen a feladat elvégzésére.

Tisztelettel várjuk hívását vagy személyes látogatását.

Forrás: