0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 20.

Takarítson meg pénzt és időt a DIGITAS LIFTMASTER™ fedélzeti mérleggel!

A teleszkópos rakodógépek sokoldalú felhasználási lehetőségeket nyújtanak. Alkalmazásuk során gyakran előfordul, hogy a rakodni kívánt árut mérni szeretnénk. Komplex hidraulikus rendszerük azonban nem teszi lehetővé, hogy egy homlokrakodóra megfelel...

A hazai fejlesztésű DIGITAS LIFTMASTER™ mérleg, a világújdonságnak számító MCC (Multi Cylinder Compensation) kompenzációs technológiájának köszönhetően, bármely teleszkópos rakodógépen pontos mérést biztosít. Emelés közben méri a kanálban, vagy a raklapvillán lévő anyag súlyát és automatikusan összegzi azokat, így a mérés nem vesz el hasznos időt a rakodási folyamatból. A mérleg segítségével megrakott teherautó így a maximális terhelhetőségéig kihasználható, valamint elkerülhető a túlrakodásból adódó veszteség. A rakodási folyamat befejeztével a kinyomtatott mérlegjegy segít az elszámolásban, a készletek tervezésében.

A DIGITAS KFT., a DIGITAS LIFTMASTER™ fejlesztője és gyártója ezen kívül szállítószalag mérlegekkel, nedvesség- és szárításvezérlő eszközökkel igyekszik segíteni a mezőgazdaságban résztvevők munkáját.

Forrás: