0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Ajándékozzon karácsonyra mosómedvét!

Küszöbön a karácsony, nemsokára megindul az utolsó roham az ajándékokért. Bizonyára sokan örülnének kis, esetleg nagyobb állatnak, azonban a legtöbben helyhiány miatt nem tudnak állattulajdonossá válni, az állattartás, örökbefogadás egyébként is igen...

A virtuális örökbefogadás remek karácsonyi ajándék lehet minden állatbarát számára, ráadásul sokan nem tudják, hogy az örökbefogadással nem csak a szeretteiknek okozhatnak örömet, hanem egyben a választott állat jólétéhez és boldogságához is hozzájárulhatnak. A Budakeszi Vadaspark szőrös, tollas vagy bundás lakói mindezt úgy tudják meghálálni, hogy továbbra is elbűvölően vesznek részt a vadaspark mindennapjaiban. A testreszabott állat kiválasztása azonban nem is olyan könnyű, mint azt sokan elsőre gondolnák: közel 50 faj közül kell megtalálni a tökéletes ajándékot. A kisállatok kedvelőinek a pele vagy épp az erdei mókus lehet a tökéletes választás, a nagyobb állatok rajongói pedig például barnamedvék, őstulkok, vízibivalyok vagy gímszarvasok közül válogathatnak.
Az örökbefogadó szülő egy névre szóló, a kiválasztott állat fényképével díszített oklevelet, úgynevezett Zöld Diplomát kap, és egy évig büszkélkedhet a vadasparki gondoskodó titulussal. Évente egyszer pedig szeretettel várják szülői értekezletre, ahol az örökbefogadó és egy kísérője ingyen látogathatja meg kis, vagy éppen nagy védencét, valamint elbeszélgethet az állatgondozókkal is, hogy megbizonyosodhasson gondozottja jólétéről és boldogságáról. Ezenkívül a nevelőszülő neve felkerül a Budakeszi Vadaspark területén elhelyezett örökbefogadási táblára is.
Az örökbefogadás egy évig érvényes, és minimális támogatási összege 7.000 Ft/fő/állat.
További információ a 06-23/451-783-as telefonszámon és a toth.aniko@bkvp.hu e-mail címen.

Forrás: