0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 19.

Évadnyitó Gödöllőn

A fenyőkéreg-feldolgozással és földkeverék-készítéssel foglalkozó Specialmix Kft. és a díszfaiskolai termesztésre szakosodott Gergely Faiskola idénynyitó, rendezvényre hívta ügyfeleit gödöllői telephelyére.

Mayerhoffer Attila, az ICL-Group szaktanácsadója a gyepek korszerű tápanyagellátásáról szólt, és felhívta a figyelmet a különféle hasznosítású gyepek táplálása és gondozása közti különbségekre. Mágori Tibor, a Prenor Kft. szaktanácsadója strapabíró fűmag-keverékeket ajánlott a kertépítők figyelmébe.
Túri István, a PharmaRosa Kft. ügyvezetője a rózsák felhasználás szerinti csoportosításáról tartott érdekfeszítő előadást. Both Gyula, a Prenor Kft. növényvédelmi vezetője a dísznövények, azon belül is főképp a fenyőfélék növényvédelméről szólt. Kiss Csaba, a Kiss Kertész Duó Kft. ügyvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy az éghajlat változásához igazítanunk kell a növényhasználatot. Ismertette azokat a fajokat és fajtákat, amik kísérleti és bemutatókertjükön bebizonyították, hogy jól alkalmazkodnak az időjárás szélsőségeihez.

Forrás: