0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 4.

Orosháza jelentkezik

Közel kétezer-ötszáz köbméter megmozgatott föld, huszonöt és fél kilométer beépített vezeték, mintegy kétszáz tonna előregyártott vasszerkezet. Szikár számokkal ennyi az Axiál Kft. mai napon átadott felújított – és kibővített - orosházi telephelye. Á...

Az eseményen a Claas részéről jelen lévő Arved von Bieberstein kiemelte, az Axiált jelentős partnerükként tartják számon Magyarországon. A mezőgazdaság gyorsan változik, a szolgáltatóknak egyre újabb igényekre kell választ adniuk. A cég 11500 dolgozójának közel tizede dolgozik a kutatás-fejlesztés területén, az elmúlt évben – az eddigi háromezernél is több mellé – mintegy 110 szabadalmat jelentettek be. A szakember kijelentette, a legjobb gépek közötti versengés az elektronika és a szoftverek területén zajlik. Ma már nem pusztán vasakról van szó.
Harsányi Zsolt, a cég ügyvezető-tulajdonosa hangsúlyozta, az Axiál negyedszázados működése alatt az erőgépek teljesítménye a 25 lóerőtől az 500 lóerőig növekedett. Leginkább a motortechnológiában tapasztalható a változás, az akkori 200 báros befecskendezési nyomás mára tízszeresére nőtt. És ez csak egy példa a mezőgazdaságban tapasztalható páratlan fejlődésre. Az elektronika – sokak meglepetésére – átvette az irányítást, mindent mindennel összeköt, a robotkormányzás a mindennapok gyakorlatává vált. Az eszközök tervezett minőségűek, azaz karban kell tartani. Ebben segít az 1998-ban megnyitott és most megújult orosházi telephely, ahol szervízműhely, alkatrészbolt és még gépmosó is rendelkezésre áll.

Arved von Bieberstein a Claas ajándékát adta át Harsányi Zsoltnak

A szalagátvágás csoportos feladat

Az új szervízépület alapterülete 690 négyzetméteres lett

A születésnapi torta

Forrás: