0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

MagyarBrands díjas lett a Magyar Mezőgazdaság Kft.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. a „Magyar Mezőgazdaság” márkájával a „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában – a hazai agrárszaklap-kiadók közül elsőként – elnyerte a megtisztelő MagyarBrands 2016. Díjat, melyet az idén április közepén megtartott zártkörű ünnepi gálán a kiadónk ügyvezetője, Sári Enikő vett át.

A MagyarBrands program kiváló magyar vonatkozású márkákat díjaz immáron hetedik éve, olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A MagyarBrands díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

 

 

A szakértői bizottság összetett szempontrendszer alapján díjazta a cég „Magyar Mezőgazdaság” márkájának hírnevét, tradícióját, hazai és külpiaci aktivitását, értékteremtő képességét, misszióját és társadalmi felelősségvállalását, a cég stabil piaci helyzetét, a márka megbízhatóságát, valamint folyamatos innovációit a hazai agrármédiában.

A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolták.

 

A szakmai bizottság döntése alapján a Magyar Mezőgazdaság KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai top márkák egyike.

 

A MagyarBrands elismerésben részesülő márkák számára különleges megerősítést jelent, hogy a díjat a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján kapják meg – hangsúlyozta a díj kapcsán dr. Serényi János a MagyarBrands program elnöke.

 

A digitális átalakulás újabb lépéseként a kiadó megújította honlaprendszerét, így most már szaklapjaink és magazinjaink weboldalainak tartalmát egy csokorba gyűjtve olvashatják az érdeklődők a www.magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál tematikus rovataiban.

 

A Magyar Mezőgazdaság Kft. több díjat elnyert 26 éves fennállása során, ahogy több díj alapítása is a nevéhez köthető.

 

 

 

Köszönjük Olvasóink és Partnereink megtisztelő bizalmát!

 

Horváth Roland

marketingvezető

Magyar Mezőgazdaság Kft.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu