0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Szupertáborába keres önkénteseket a Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark nyári napközis tábora évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend: sokan már eleve visszatérőként érkeznek a Vackor Táborba, a lelkes általános iskolásoknak és szüleiknek köszönhetően a turnusok szabad helyei szinte pillanatok alatt betelnek.

A természetközeli táborozási lehetőség azonban nem csak a kisiskolás résztvevőknek, hanem a tábor lebonyolításában közreműködő önkénteseknek is remek lehetőséget nyújthat a feltöltődésre és a nagyváros zajából való kiszakadásra.

A Budakeszi Vadaspark a Vackor Táborba olyan önkénteseket keres, akik:

  • betöltötték a 18. életévüket,
  • vállalják, hogy az egyhetes, hétfőtől péntekig tartó turnusokon mindennap és végig, azaz 8:30-16:30-ig részt tudnak venni,
  • és lehetőleg rendelkeznek már táboroztatási tapasztalattal.

A Budakeszi Vadaspark az önkéntesek munkáját napi háromszori étkezéssel és egy éves felnőtt bérlettel hálálja meg. Sőt még ennél is többel!

A táborban részt vevő gyerekekkel együtt ők is betekinthetnek a vadaspark életébe, és megnézhetik, mi zajlik a kulisszák mögött. Az erdei környezet adta lehetőségeket kihasználva megismerkedhetnek az erdő életével, a természet és az állatvilág tiszteletével, és környezetünk védelmének jelentőségével.

Jelentkezni Mészáros Orsolyánál, a meszaros.orsolya@bkvp.hu e-mail címen lehet. Bővebb információ a Vackor Táborról: http://www.vadaspark-budakeszi.hu/index.php?pg=news_1_553

Forrás: Budakeszi Vadaspark