0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Ízek, élmények, koncertek az OMÉK-on

A legízletesebb kézműves élelmiszerekkel, biotermékekkel, a már hagyományos állatbemutatókkal, mezőgazdasági gépkiállítással, kertészeti pavilonnal és közönség programokkal várja 2017. szeptember 20-tól látogatóit Magyarország legnagyobb élelmiszeripari és mezőgazdasági rendezvénye, a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK).

A Kárpát-medencében termelt legfinomabb élelmiszerekkel, a legújabb agrárinnovációkkal és szórakoztató programok egész sorával várja az érdeklődőket idén az OMÉK. A két évvel ezelőtti jegyárak nem változnak, így elővételben mindössze 1000 Ft-ból, a helyszínen pedig 1200 forintos napijeggyel popkoncerteket, népzenei bemutatókat, gyermekműsorokat és sportvetélkedőket nézhetnek meg az érdeklődők, köztük olyan népszerű fellépőkkel, mint a Budapest Bár vagy a Hot Jazz Band.

A 78. OMÉK őshonos állatok bemutatójával és állatsimogatóval várja a kicsiket és a szüleiket. A Kincsem Park területét többek között a lósportok kedvelői vehetik birtokba; hiszen a pónilovak felvezetése mellett műlovaglásra, akadályugrásra és lovasszínházi előadásokra is készülhetnek az érdeklődők. A gyerekek kipróbálhatják a hagyományos népi, idén először pedig a digitális játszóteret is. De lesz íjász bemutató, az erdők mélyének titkait pedig egy látványos, interaktív „Erdővarázs” névre hallgató installáció segítségével fedezhetik fel a látogatók.

Az OMÉK nagyszínpadán kedvelt és ismert énekesek, együttesek váltják egymást. Fellép többek között Freddie, Péter Szabó Szilvia, Nyári Károly és lányai, az Ismerős Arcok, az ExperiDance Táncegyüttes pedig egy látványos show-val, a Fergetegessel várja majd a nagyérdeműt.

Az OMÉK folyamatosan bővülő programjairól a www.omek2017.hu oldalról is tájékozódhatnak.

Forrás: Agrármarketing Centrum