0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A Tradisco Kft. termeltetési üzletágának megvásárlásával a Semences de France folytatja nemzetközi terjeszkedését

A Semences de France átvette Magyarországon a Tradisco Kft. termeltetési üzletágát és megalapította a Tradisco Seeds Kft.-t. A magyar- és környező piacokon szerzett több, mint 10 éves tapasztalatával a Tradisco Seeds Kft. csapatának fő szakterülete a szántóföldi növények vetőmagjának szaporítása.

A Semences de France befektetésének kettős célja van: egyrészről integrálni egy közép-európai szinten elismert vetőmagszaporító vállalatot, másrészről közösen kialakítani egy aprómag, gabona és hibrid vetőmag termékskálát a magyar forgalmazók számára.

A budapesti székhelyű vállalat vezetését Krámer Szilvia adminisztratív igazgató és Kruppi Tibor operatív igazgató látja el, egy 5 fős termeltetési és kereskedelmi csapatot irányítva.

Ahogyan azt Pascal MOMBLED a Semences de France igazgatója kihangsúlyozza: « Ezzel az új befektetéssel és az olasz Novasem egy évvel ezelőtti megvásárlásával a Semences de France folytatja a 2025-ig terjedő stratégiai tervének megvalósítását és a nemzetközi terjeszkedését ».

További információk a Semences de France és Tradisco Seeds vállalatokról

Üzleti forgalom tekintetében a Semences de France Franciaország vetőmag piacán az első helyet foglalja el, 200 fős alkalmazotti létszámmal és 149 millió EUR árbevétellel a 2016/2017-es üzleti évben. A Semences de France jelen van mind a szántóföldi növények vetőmagjainak (gabona fajták és hibridek, kukorica, napraforgó, repce, takarmány- és fűkeverék, illetve len vetőmagok) mind a növényvédőszerek piacán.

A Tradisco Kft. székhelye Budapesten található, összesen 4000 ha-on állíttat elő vetőmagokat és a 2017/2018-as évre tervezett árbevétele több, mint 2 millió EUR.

Forrás: Tradisco Kft.