0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Kedvezmények közvetlenül a felhasználóknak: arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!

Azonnal beváltható árkedvezmény, vagy szakmai ajánlatok közül választhat, ha regisztrál a www.gazdahaszna.hu oldalon és részt vesz a Bayer 2019. január 15-én indult nagyszabású akciójában. A Gazda Haszna prémium minőségű növényvédő szerek vásárlásakor jelentős árkedvezményt kínál, vagy a vásárlás után összegyűjtött BayPengő értékes szakmai megoldásokra váltható be.

A Gazda Haszna kezdeményezés tükrözi a Bayer egyik fő célkitűzését: a termelők munkáját minél több területen innovatív megoldásokkal támogatni, hiszen az eredményes és fenntartható termelés lehet mindannyiunk sikere. Érdemes minél előbb felkeresni a www.gazdahaszna.hu oldalt akár már a kezelések tervezése során, hiszen 8 különféle, prémium minőségű termékre igényelhet kuponkedvezményt, vagy választhat a fenntartható és környezettudatos gazdálkodást támogató szakmai ajánlatok közül.

Dupla Baypengő március 31-ig

A 2019. március 31-ig beérkezett számlái után járó BayPengőket megduplázzuk. Vásárlás után rögtön töltse fel számláit és zsebelje be a kétszeres kedvezményt.

Kedvezmény vagy szakmai ajánlat?

A Bayer választási lehetőséget biztosít a gazdák számára a Gazda Haszna akcióban. Megadja a lehetőséget a közvetlen árkedvezmény érvényesítésére, de másik opciót is felkínál. A fenntarthatóságra és környezettudatos gazdálkodásra irányítja a gazdák figyelmét és választható szakmai ajánlatai által ösztönzi a felhasználókat az e célok szolgálatába szegődő eszközök, műszerek, szolgáltatások alkalmazására. A Bayer célja e választási lehetőséget kínáló akcióval, hogy ne csak innovatív és hatékony termékeivel feleljen meg a jövő mezőgazdasága által támasztott követelményeknek, hanem a fenntartható gazdálkodás elveit követő, hosszú távra tekintő felelős gondolkodásra inspirálja a gazdákat.

Kik vehetnek részt az akcióban?

Az akcióban MVH regisztrációs számmal rendelkező egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, mezőgazdasági őstermelők, családi gazdaságok és családi gazdálkodók vehetnek részt, akik Magyarországon állandó lakcímmel/ székhellyel rendelkeznek és üzletszerűen folytatnak mezőgazdasági tevékenységet.

Melyek az akcióban részt vevő termékek?

A www.gazdahaszna.hu oldalon regisztráló termelők nyolc különböző Bayer növényvédő szer bármelyikének vásárlása esetén érvényesíthetik árkedvezményre jogosító kuponjaikat, vagy kedvezményesen juthatnak a hosszabb távú megtérülést ígérő szakmai eszközöhöz, műszerekhez, szolgáltatásokhoz. A kukorica, napraforgó, repce és kalászosok védelmére felhasználható innovatív Bayer termékek szerepelnek az akcióban: ADENGO, CAPRENO, LAUDIS, MONSOON ACTIVE, FALCON PRO, PROPULSE, ZANTARA és BISCAYA.

Hogyan vehet részt a gazda haszna akcióban?

Regisztráljon a www.gazdahaszna.hu oldalon, majd válasszon az ÁRKEDVEZMÉNY vagy a SZAKMAI AJÁNLAT között! Vásároljon Bayer növényvédő szert és arassa le a hasznot kuponkedvezmény, vagy a szakmai ajánlat opció által kínált termék- és szolgáltatási választékból!

Milyen szakmai ajánlatok közül lehet választani?

Mezőgazdasági szolgáltatások közül: talajmintavétel, terményminősítés, farm menedzsment szolgáltatások, gumiabroncs vásárlás és szerelés, távérzékelés és innovtív adatfeldolgozás, illetve a hatékony és felelősségteljes gazdálkodáshoz tartozó korszerű eszközök.

A kedvezmények mértékről és a Baypengő átváltásáról a www.gazdahaszana.hu főoldalon előzetesen tájékozódhat.

Az akció időtartama: 2019. 01. 15. – 2019. 07. 31.

Főbb időpontok:

Kuponbeváltás kereskedőknél: 2019. 01. 15. – 2019. 07. 31.

Számlabeküldés online: 2019. 01. 15. – 2019. 06. 30.

BayPengő beváltása online: 2019. 07. 31.

A gazda haszna akcióval mindenki jól járhat. (x)

Forrás: Bayer Hungária Kft.