0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Így takarít egy szorgos kisegér

Megmagyarázhatatlan dolog történt egy Angliában élő idős férfi kerti fészerében. Valaki éjszakánként folyton elpakolta a szerszámait egy dobozba. Először szellemekre gyanakodott, végül elkapta a tettest, és kellemesen meglepődött.

A Bristol közelében élő Stephen Mckears először februárban vette észre, hogy a kerti fészerében hagyott dolgok nem maradnak a helyükön. Nem értette, ki pakolgathatja őket. A rejtély több héten át tartott, a csavarok és a fémtárgyak mindig visszakerültek egy tároló edénybe.

A 72 éves Stephen azt hitte, biztosan megőrült, hisz csak arra tudott gondolni, hogy szellem lehet a tettes. Nem hagyta annyiban a dolgot, szerette volna megfejteni a titkot. Szomszédja segítségével felállított egy kamerát, amely éjszaka felvette a történéseket. Kellemesen meglepődött a látottakon.

youtube://v/wvdbhJoIV-0

 

„Hihetetlen számomra, hogy egy kisegér ennyit képes cipekedni, és néhány óra alatt rendet rakni. Nagyon szorgalmas, addig pakolja a szerszámokat, míg minden a helyére nem kerül.” – mondta Stephen az ITV News-nak nyilatkozva.

A videón jól látható, ahogy a rágcsáló felemeli a kisebb szerszámokat, és visszateszi őket a dobozba.

Hihetetlen erőbevetéssel pakol el mindent a fogótól kezdve az öntözőcső csatlakozójáig, hogy egy tiszta munkafelületet készítsen elő a bácsinak minden reggelre.

A közösségi média is felkapta a videót, az emberek le vannak nyűgözve az ügyes kisegértől. Tetszik nekik a megmagyarázhatatlan takarítás, és szeretnének ők is ilyen rendrakó rágcsálót maguknak.

Michael Moran, amerikai író szerint: „Ez egy mesébe illő történet. Igazi mosolyforrás!”

Forrás: countryliving.com