0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Csúszásmentes, hűthető, fűthető padlóelemek

Különleges padlóborításokat, fűtött és hűtött rácspadozatot fejlesztett sertésistállókba a Fournier francia cég. A már szabadalmaztatott megoldás, a Modulo-Therm padozat lehetővé teszi az optimális hőmérsékletű - hűthető, fűthető - zónák tetszés szerinti kialakítását a sertésistállókban.

A padlózat két fő strukturális elemből áll: az első maga a betonpadozat, ami a csúszásmentesített közlekedőfolyosók mellett helyet biztosít a meleg vizes vagy elektromos fűtésnek, a fiaztatókutricák rögzítési pontjainak, a malacfészeknek és az elválasztó bordáknak. A második elem az a PVC-ből, rozsdamentes acélból és betonból készült struktúra, melynek fő feladata a trágya elvezetése, illetve kiszűrése. A robusztus padozatrendszerbe már a gyártás folyamán kialakítják a szükséges rögzítési pontokat és a fűtési rendszer csatlakozásait.

A padlórács-elemeket darabonként legalább egy fűtővízvezeték-csatlakozással látják el, így a fűtésre vagy hűtésre fordított energia a malacok és a koca fekvőhelyeire összpontosítható,

akár egy, akár több ilyen rácspadlóelem felhasználásával. A Modulo-Therm így egyszerre biztosíthatja a malacok számára szükséges fűtést, valamint a koca tejleadását kedvezően befolyásoló hűtést.

A padozat bármely, jelenleg elterjedten használt fiaztató kutricával rendelkező istállóban használható, felszerelése gyors, négy szakember egy nap alatt akár 25 teljes padlórendszert le tud rakni.

Forrás: www.fournier-prefa.com