0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Tiszta gépek – a jövő évi termés záloga

A mezőgazdasági gépek a tavaszi és nyári időszakban olyan munkákban jeleskednek, ahol folyamatosan szennyeződések érik őket. A sár, vagy éppen a szálló por, a rászáradt permetlé rendszeres eltávolítása fontos része az állagmegóvásnak. Az állandó használat mellett akkor biztosított a munkagépek megbízható teljesítménye, ha a mezőgazdasági gépparkot rendszeresen karbantartjuk, hiszen jelentős mértékben rajtuk múlik a jövő évi termés.

A STIHL professzionális hidegvizes nagynyomású mosói megoldást nyújtanak az összes tisztítási feladat elvégzéséhez. A legkülönbözőbb munkagépek, berendezések értékmegóvása vagy akár istállók, ólak alapos tisztítása nem akadály többé.

Ha a STIHL berendezéseit, tisztító- és ápolószereit használja, biztos lehet benne, hogy gépparkja mindig használatra kész lesz.

Mindezt környezet- és pénztárcakímélő módon teheti, hiszen valamennyi tisztítószer biológiailag lebomló anyagot tartalmaz és NTA (nitrilotriecetsav) mentes. Legyen szó gyengéd ápolásról vagy erőteljes tisztításról, a STIHL magasnyomású mosói tökéletes megoldást kínálnak minden feladathoz. A szenvedélyes mérnöki munka, a magasnyomású mosók fejlesztésében szerzett tapasztalat, valamint a kompromisszumoktól mentes minőség teszik mindezt lehetővé.

További információ: www.stihl.hu

(x)

 

Forrás: Andreas STIHL Kft.