0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Alsőörsön lesz a Stihl nemzeti favágó kupa

Idén Alsóörsön, a 20. jubileumi Open Road Festen rendezik meg a Stihl Timbersports sportfavágó kupa nemzeti bajnokságát - mondta Szeremley Csaba, a Stihl Timbersports menedzsere szerdán Budapesten.

Az Open Road Festet június 5. és 9. között rendezik, a beharangozó sajtótájékoztatón Szeremley Csaba kiemelte: ez már a hetedik nemzeti bajnokságuk lesz. A fesztivált szervező Harley Davidsonnal két éve kezdték az együttműködést, a két cég között mindenképpen közös pont az elemi erő, illetve a szabadság utáni vágy. 

A Stihl programjainak keretében lesz egy rookie, vagyis ifjúsági kvalifikációs verseny három magyar és három külföldi versenyzővel.

Az újonc versenyzők közül a legtehetségesebb Strubel Bence, aki nemrégiben Hollandiában megnyerte a rookie kvalifikációs versenyt – mondta Szeremley Csaba. Kiemelte, hogy a verseny mellett látványos programokkal is készülnek a fesztiválra, lesz motormosó sátruk, és meglepetés fafaragás.

Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere kiemelte, hogy az Open Road Fest Alsóörs életének szerves része, és attól kezdve, hogy befejeződött, várják a következőt. Az előszezon végének legfontosabb balatoni eseménye a motorosok ünnepe, amelyre idén – a 20 éves jubileum alkalmából – tűzijátékkal is készülnek – fűzte hozzá.

A fesztiválon fellép többek között az Edda Művek, a Karthago, a Tankcsapda, az Ivan and The Parazol, a Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Europe.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu