0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A rosé legyen veled!

A csillagászok szerint a nyári napforduló június második felében jön csak el, de a rosé-rajongóknak nem kell addig várniuk. A Rosalia Fesztivál május utolsó estéjén belecsap a nyárba: újra pezsegni fog a Liget, zizegnek a szívek, rózsaszínben látjuk a világot, és három napig csak örülünk egymásnak, az ittnek és a mostnak.

Idén nyolcadik alkalommal köszöntjük a nyarat rosékkal, pezsgőkkel, finom borokkal, ínyenc gasztronómiával, koncertekkel, családi programokkal Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválján.

Több mint 60 borász borai mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata is bemutatkozik. A T-Systems színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló buli szórakoztatja a borozókat: fellép többek között az Aurevoir, Mary PopKids, Bágyi Balázs Quartet, Peet Project, Animal Cannibals, a Parno Graszt és a kihagyhatatlan DJ Juhász Laci. Vasárnap izgalmas és fiatalos folklór program várja az érdeklődőket. Az idei Rosalia újdonságaként bemutatkozik a kovászos kenyér, emellett sok mindent megtudhatunk vak társaink sajátos életéről is. A Liget Bora választással segítséget adnak az örök kérdés eldöntéséhez: melyik legyen idén nyáron a kedvenc rosém?

Borok, buborékok

A borászok legfrissebb rosé boraikkal készülnek, de természetesen a habzóborok és pezsgők szerelmesei is megtalálják majd idei kedvenceiket. A teljesség kedvéért pedig számtalan fehér- és vörösbor is kóstolható lesz. A Rosalia idén új, menő poharakkal is készül: új grafikákkal és szlogenekkel, illetve pároknak szóló poharakkal, melyek akár elővételben is megvásárolhatók.

Liget Bora választás

Kerestetik a nyár legnépszerűbb roséja! Közkívánatra idén is folytatódik a Liget Bora választás a Rosalián. Közel 50 kiváló rosé verseng a kitüntető címért – van köztük csendes és buborékos is. Aki szeretne részt venni a szavazáson, nem kell mást tennie, mint a versenyben induló rosék közül a Rosalián minél többet megkóstolni, majd a 3 legkedvesebb bort ízlés alapján rangsorolni. Aki szavazatát a helyszínen sétáló hostesseknek adja le, isteni meglepetésben részesül.

Forrás: magyarmezogazdasag