0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Megnyílt a China Brand Fair beszállítói kiállítás és fórum

Megnyílt a június 3-5. között nyitva tartó China Brand Fair kínai beszállítói kiállítás és fórum hétfőn Budapesten az Experience Centerben.

A szervezők tájékoztatása szerint az idén hatodik alkalommal megrendezett China Brand Fair – korábban China Smart Expo -, amelyet a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM), társszervezőként a minisztérium Kereskedelemfejlesztési irodája (TDB), valamint a CECZ Közép-európai Kft. (Central-European Trade and Cooperation Zone) és a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara szervezett, a közép-kelet-európai régió legnagyobb kínai üzleti fóruma. Az idén csaknem 330 kiállító van jelen, 15 iparágat képviselnek, a gyártással foglalkozó cégek mellett számos külkereskedelmi vállalat is részt vesz, amelyek további több száz kínai cég termékeit kínálják.

A kínai gyártókat és kereskedőket felvonultató rendezvényre az idén több mint 8000 látogató regisztrált és mintegy 10 000 tárgyalási időpontot foglaltak le.

Ebből csaknem kétezer üzletember a régió országaiból, Szlovákiából, Szerbiából, Horvátországból, Romániából, Szlovéniából, Ukrajnából, Bosznia-Hercegovinából, Moldovából, Albániából, Montenegróból érkezett a három napos rendezvényre.

Az idén is lehetőséget adnak a szervezők magyar és egyéb közép-kelet-európai cégeknek a Kínába szánt export-termékeik bemutatására a beszerzéssel foglalkozó kínai szakembereknek, ezzel segítve a vállalatok kínai piacra lépését. Az importálni szándékozó kínai cégek képviselői 8 közép-kelet-európai ország 60 kiállítójának termékeit ismerhetik meg a kiállításon.

A China Brand Fair rendezvényen megjelenő cégek kivétel nélkül a Kínai Kereskedelmi Minisztérium által ajánlott és leinformált vállalkozások, melyek közül néhány már rendelkezik magyarországi partnerekkel, de többségük most kíván az európai piacokra belépni – közölték a szervezők.

A kiállítással egyidejűleg üzleti konferenciákat is tartanak.

Az üzleti kiállítás és fórum rendezvénnyel párhuzamosan a helyszínen látható a Konfuciusz szülőföldje – Shandong Tartomány Kultúrája című kiállítás, amelynek témái a kultúra, a turizmus, a sport és a kínai orvoslás.

A kiállításra a belepés ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött a www.chinabrandfair.eu honlapon, vagy a helyszínen.

Forrás: MTI