0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Nevezzük el együtt a Lovassy lócsaládot!

Egyedi játékkal hívta fel a borkedvelők figyelmét a vadonatúj Lovassy LIFE borcsalád: a címkéken szereplő 8 különböző színű ló elnevezéséhez várják a szavazatokat, hogy a jövőben dedikáltan, játékos formában lehessen a borokról kommunikálni.

Monostori-Kalovits Márk, a Lovassy LIFE borokat forgalmazó Ital Magyarország Kft. brand managere kiemelte, hogy az ital nagykereskedelmi szektor meghatározó szereplőjeként

rendkívül fontosnak tartják, hogy a minőségi termék mellett egy közösségi élményt, egy csipetnyi kalandot is átadhassanak a fogyasztóknak a 21. századi telített borpiacon.

Szeretnének egy olyan közönséget kiépíteni, melynek tagjaival egész évben rendszeresen tudnak találkozni a különféle borfesztiválokon és kitelepüléseken.  Ahogy a borok megújult címkéjéről is látszik; egy dinamikus, életigenlő termékcsaládról van szó, mely elsősorban a fiatalabb borkedvelőket célozza meg, így a játék során is az ő figyelmüket szeretnék felkelteni.

A verseny nagy népszerűségnek örvend: a játék feléhez érkezve már több mint kétezer szavazat érkezett a micrositeon (https://lovassybor.hu/szavazas), ahol lovanként 3-3 opció közül lehet kiválasztani a legszimpatikusabb és az illusztrációhoz legjobban passzoló nevet.

A brand manager hozzátette, hogy nagyon jó látni, hogy nemcsak a social media oldalaikat kedvelők vesznek részt a szavazásban, hanem sok olyan ember is, aki még nem találkozott a Lovassy LIFE borokkal, vagy még nem aktív tagja online közösségüknek. A visszajelzések abszolút pozitívak, hiszen a nyereményjáték nemcsak egy kattintásra vagy kommentre épül, hanem egyfajta aktivitást generál, mellyel a borkedvelők meghatározhatják a brand jövőjét, beleszólhatnak a termékpaletta alakulásába. Egyes lovaknál elképesztő szoros a verseny, így mindenkit arra bíztatnak, hogy szavazzanak június 17-ig.

A játékhoz kapcsolódóan nyáron számos aktivitással találkozhatunk: az idei évben a Lovassy LIFE a „Lupa bora”, a napokban zajlanak a szervezési folyamatok. Érdemes tehát figyelni a social media felületeket, mert nagyon sok izgalmas információt közölnek, ráadásul sok értékes nyereményt is kisorsolnak a közeljövőben.

 

Forrás: lounge