0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Magyar termelők meggyét kóstolhatjuk

A magyar meggy kiváló ízét, pozitív élettani hatásait sokan ismerik, de a termelők szerint még nem elegen. Éppen ezért egy ingyenes meggykóstoltatási akció keretén belül népszerűsítik ezt a fantasztikus gyümölcsünket június 25. és 27. között 25 helyszínen, 20 vidéki városban.

Az akció során előre meghirdetett helyeken és időpontokban hostess hölgyek jelennek friss, finom meggyel, melyet a járókelőknek kínálnak. A kóstoló mellé egy szórólap is jár, mely bemutatja, hogy a meggyfogyasztás – a gyümölcs egyedülálló beltartalmi értékeinek köszönhetően – hányféle módon tud pozitív hatást gyakorolni szervezetünkre.

Nemzetközi kutatások eredményei igazolják, hogy a meggy a legerősebb természetes vírusirtó, serkenti a szívműködést, tisztítja az ereket, segít az alvászavarok leküzdésében és javítja az emésztést.

A termékmarketing akció legfontosabb feladata a tudatos és napi szintű zöldség- és gyümölcsfogyasztás népszerűsítése, a termékek élettani hatásának minél részletesebb megismertetése, és természetesen új vásárlók elérése.

A Fruitmarketing Kft. koordinálásával 2 szövetkezet termelői közösen biztosítják a kb. 5 tonna meggyet az akcióhoz. A példás szakmaközi összefogás eredményeként kedd reggeltől csütörtök délutánig a Balaton déli partján található településeken, valamint Bács-Kiskun megye 10 városában kóstolhatják meg a csodálatos magyar meggyet. A termékmarketing akció legfontosabb feladata a tudatos és napi szintű zöldség- és gyümölcsfogyasztás népszerűsítése, a termékek élettani hatásának minél részletesebb megismertetése, valamint új vásárlók elérése.

Forrás: Fruitmarketing Kft.