0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Cukormentes étcsokoládét fejlesztett a Nestlé

A Nestlé bemutatta 70 százalékos étcsokoládé termékét, mely szinte teljes mértékben kakaógyümölcsből készült és nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

A világ egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalat, a Nestlé legújabb fejlesztése egy olyan étcsokoládé mely a kakaó gyümölcsének a kakaóbabnak szinte minden részét felhasználja.

A gyümölcsből készült pép remek természetes édesítőszer,

így a cég azt nyilatkozta, hogy az új termék kifejlesztésekor, sem állag, sem minőség, sem az íz tekintetében nem kellett kompromisszumokat kötni.

Patrice Bula, a Nestlé marketing vezetője elmondta: “Büszkék vagyunk az új termékünkre, melyet a csokoládé szerelmesei is minden bizonnyal örömmel fogadnak, elvégre teljes mértékben kakaóbabból készült hozzáadott, finomított cukor nélkül. A teljesen új technológi, mely kakakópépet használ természetes édesítőként, egészen különleges élményt nyújt majd a fogyasztóknak.

A cég az új eljárást Japánban fogja bemutatni az ősz folyamán, ahol egy új KitKat termékkel lép piacra.
Forrás: esmmagazine.com