0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Lovasberényi látogatóközpont

A Velencei-hegység északi lábánál fekszik Lovasberény. A településen a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. által 2017-ben kialakított látogatóközpont és konferenciatér épületében szállás is foglalható. A lovasberényi központ könnyen és gyorsan megközelíthető Budapestről, és Székesfehérvár, valamint a Velencei-tó is mindössze 20 perc alatt elérhető autóval.

A szállástól 7 kilométerre található Lujza-majori halastónál pedig a horgászat szerelmesei töltődhetnek. A Velencei-hegységben rengeteg a turista- és kerékpáros útvonal, így remek aktív pihenést nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az egykori Cziráky uradalom intéző épületét a külső jegyek megtartásával újította fel az erdőgazdaság.

Az épületben 2 apartmant és egy konferenciatermet alakítottak ki. Az apartmanok 2+1 fő elhelyezésére alkalmasak, külön fürdőszoba tartozik hozzájuk, és ágyneműt, törölközőt is kapnak a vendégek. A közös konyha igen jól fölszerelt, mikrohullámú sütővel, hűtővel, fagyasztóval, tűzhellyel, kávéfőzővel, konyhai edényekkel és eszközökkel egyaránt. A 40 fős konferenciateremben nemcsak tanácskozások, hanem kisebb esküvők is tarthatók. A kertben lehetőség van bográcsozásra és szalonnasütésre. A szállás egész évben bérelhető.

Bővebb tájékoztatás:
www.bp-erdo.hu;
tel.: +36 (1) 387-88-59

Forrás: A Mi Erdőnk