0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Tanulmányút-sorozatot szervez a kamara kistermelők számára

A Nemzeti Agárgazdasági Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a helyi akciócsoportokkal (HACS-okkal) és natúrpark egyesületekkel együttműködve „Kistermelők a diverzifikáció útján” címmel 2019. októberében és novemberében tanulmányút-sorozatot szervez.

A „szomszédolós” tanulmányutat előzetes igényfelmérés alapozta meg. Célja a kistermelői tevékenység bővítése, az agroturizmus, a termelői együttműködés, és szociális gazdaság hazai jó gyakorlatainak megismerése, a vidékfejlesztési szakemberek hálózati együttműködésének megerősítése – írja a nak.hu.

A kistermelői jó gyakorlatok megismerésére lehetőséget biztosító programra az ország öt pontján egy-egy napos rendezvényen kerül sor:

2019. október 21. – Veszprém megye; részletes program és jelentkezés itt

2019. október 28. – Zala megye; részletes program és jelentkezés itt

2019. november 4. – Borsod-Abaúj-Zemplén megye; részletes program és jelentkezés itt

2019. november 19. – Békés megye; részletes program és jelentkezés itt

2019. november 25. – Bács-Kiskun megye; részletes program és jelentkezés itt

A programokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a helyszínre utazás költségét, valamint a helyszínek közötti ingázást a résztvevőknek maguknak kell megoldaniuk.

A Nemzeti Agárgazdasági Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a tanulmányutakra várja a kistermelő kamarai tagokat és a helyi gazdaságfejlesztésben érintett szakembereket!

Forrás: nak.hu