0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A család kicsi segédje

Az Olaszországban gyártott McCormick mini traktorjainak új modelljét gyümölcsösökben és szőlőültetvényekben, üvegházakban, faiskolákban végzendő feladatokra tervezték, de a különböző intézmények is nagy hasznát tudják venni a zöldterületek gondozásában.

A 4630-as sorozat három modellváltozatban kapható, 23 és 47,5 LE teljesítmény között. A mini vontató YANMAR motorral, és tárcsás fékrendszerrel van szerelve.

A traktor szilárd felépítése és nagy teherbírása lehetővé teszi a nehéz szerszámokkal való munkavégzést, és a vezetése teljesen biztonságos.  

A vezető ülést egy alacsony platformon helyezték el, ami kényelmessé és még biztonságosabbá teszi a 4600-as sorozatú traktorok vezetését.  

ISM jelölésű modellben az egyforma méretű kerekek fölött elhelyezkedő első és a hátsó sárvédőt alacsony helyzetbe lehet felszerelni, így könnyebb a munkavégzés, különösen az üvegházakban. A ferde motorháztető biztosítja az optimális láthatóságot a hatékony munkavégzés érdekében.

A fényszórók az első sárvédőkbe vannak beépítve. A traktorból való kilátás a sofőr számára optimális, még hátrafelé tekintve is tökéletesen ellenőrizhető a berendezések működése. Az alvázat és az új motorháztetőt a jobb légáramlás érdekében tervezték.

A VRM modell nagyobb átmérőjű és szélesebb gumiabroncsokkal felszerelt, így nagyobb tapadást és jobb teljesítményt nyújt minden körülmények között.

Ennek a verziónak szintén alacsony súlypontja és nagyon kicsi fordulási sugara van. Kifejezetten közepes méretű gyümölcsösökhöz és szőlőültetvényekhez ajánlják. Ez a modell is felszerelhető szerszámokkal és kiegészítő berendezésekkel. A kicsi traktor nagy segítséget nyújt a családi gazdaságokban kisebb területek műveléséhez, gondozásához minden évszakban.  

Forrás: okiemrolnika.pl