0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Jelentkezés a ProWein Bor és Szeszesital Szakkiállításra

A ProWein Düsseldorf a világ legjelentősebb borkiállítása, melyen 2019-ben 64 ország 6900 kiállítója vett részt. Az esemény több, mint 61 ezer szakmai látogatót vonzott. A 2020-ban megrendezésre kerülő 26. ProWein Düsseldorf borkiállításon Magyarország ismételten részt vesz kiállítóként, követve ezzel az elmúlt 17 év hagyományait.

Hazánk a tavalyi évhez hasonlóan egy impozáns 322 négyzetméteres standon képviselteti magát (a 15. számú pavilon H03 standhelyén), amely a WINES OF HUNGARY PERSONALLY közösségi márka arculati elemeit hordozza. A standon a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) lehetőséget biztosít a magyar borászatok bemutatkozására, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására.

A magyar standot minden évben nagy érdeklődés övezi, hisz számos különleges programot kínál az érdeklődőknek. 2019-ben a közönséget 11 teltházzal zajló mesterkurzus vezette végig a magyar borok sokszínű világán,

melyeket a borszakma nemzetközileg is elismert képviselői tartottak, közöttük 5 Master of Wine címmel rendelkező előadó. Az esemény ideje alatt 2020-ban is szerveznek kiemelt mesterkurzusokat, workshopokat, melyek keretében bemutatják a szakértők és kereskedők számára Magyarország borainak korszerű, autentikus arcát.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. megbízásából a Turisztikai és Marketingkommunikációs Ügynökség Nonprofit Zrt. 2020-ra 3 féle megjelenést biztosít a Wines of Hungary közösségi standon való részvételre. Külön kedvezményre való jogosultság: A 2020-as vásáron 10% kedvezményt biztosítanak azon visszatérő társkiállító partnereik számára, akik 2019-ben és/vagy 2018-ban a kiállítók között voltak.

További 5% kedvezményt biztosítanak azon borászatok számára, akik a jelentkezési határidőig regisztrálnak a bor.hu weboldalra és véglegesítik regisztrációjukat.

Jelentkezés határideje: 2019. november 8., 18:00

Forrás: MTÜ