0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Új rakodócsalád a New Hollandtól

A New Holland ebben az évben új, 6 modellből álló és 14 modellvariációban készülő, teleszkópgémes rakodócsaláddal jelent meg a piacon, amelyek 6,7 és 9 méteres emelési magassággal, 3,2 és 4 tonna maximális emelőképességgel rendelkeznek.

Ezek S és Classic, illetve Plus és Elite felszereltségű modellvariációkban érhetők el. Az S és Classic modellek 133 LE-s motorral rendelkeznek és általános mezőgazdasági használatra javasolják. A legkeresettebb modellek a TH 6.325 és TH 7.32S, amelyek a hátsó tengelyükön differenciálzárral, elektronikusan vezérelt, 4×3-as kombinációjú terhelés alatt kapcsolható sebességváltóval, változtatható teljesítményű hidraulikaszivattyúkkal és reverzibilis hűtőventilátorral szereltek.

A Plus modellek a nagyobb állattenyésztő gazdaságok telepeire és a vegyes gazdálkodást folytató gazdaságok számára javasoltak.

Ezeket magasabb komfort és könnyebb kezelés, nagyobb rakodási teljesítmény jellemzi.

A csúcsmodelleket az Elite verzió képezi, amelyek a profi nagygazdaságok és bérvállalkozók számára ajánlott, akik hatékonyan képesek kihasználni az előnyeiket. A Plus és Elite modellvariációk 146 LE-s FPT motorral és nagyobb hidraulikus teljesítménnyel kerülnek piacra. Sebességváltójuk elektromos vezérlésű robotizált fokozatokkal is rendelkező, 6×3 kombinációjú powershift váltó, amely gazdaságos szállítási meg­oldást is tartalmaz, mivel ezekkel a rakodókkal a pótkocsik közúton is vontathatók.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság/MW-Machinery World 2019/10-11.