0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Élelmiszer startupok a kifutón

Meghozták az előzetes döntést: 20 döntős mutatkozhat be a Berlin 2020 Nemzetközi Zöld Hét (január 17–26.) két úgynevezett Start Up napján. Január 22-23-án a nyolctagú zsűri által kiválasztott startup vállalkozások használják majd a kiállítási teret és a színpadot üzleti ötleteik és termékeik bemutatására.

A Startup Days célja, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi élelmiszerekkel kapcsolatos témákra és trendekre, valamint az, hogy bemutassa a fogyasztói viselkedés változásait.

A berlini végső fordulóra jelölt termékek közt van csillagfürtből nyert umami-szósz, vannak alkoholmentes italok alkoholmentes alternatívái, gyógygomba alapú porított italok,

ehető evőeszközök, organikus B12-vitamin, ázsiaiétel-dobozok, útifűből és maniókából készült chips, valamint az üzleti ötletek közt alapanyagok online piaca, platform a mezőgazdasági vállalkozások hatékonyságának fokozására, vitorlás hajókon történő áruszállítási és egy tál-megosztási koncepció.

A Zöld Hét úgynevezett Professzionális Központjába kizárólag a látogatók, a kiállítók és a sajtó képviselői mehetnek be. Az induló élelmiszer-ipari vállalkozások itt találkozhatnak az élelmiszer-kereskedelem fő döntéshozóival, a befektetőkkel, valamint lehetséges projekt- vagy értékesítési partnerekkel, és a sajtónyilvánosság is sokat segíthet a vállalkozások ismertté tételében.

Forrás: IGW-Presse