0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Dél-Tirol zsongító hangjai

A dél-tiroli VOG konzorcium almamárkája, a Marlene új marketingötlettel állt elő: a termőhelyen fölvett természeti hangokat hallgathatják azok, akik rákattintanak a homeofmarlene.com oldalra. Dél-Tirol hegyei és völgyei mágnesként vonzzák a természet szerelmeseit és a kikapcsolódásra, megnyugvásra vágyókat, nem csoda, hogy az Alpok lányaként kínált Marlene-fajták marketingjét is erre alapozták.

A dél-tiroli relaxációhoz elég fölkeresni a honlapot és választhatunk, hogy napütésben csicsergő madarakat hallgassunk különböző napszakokban, vagy a csendes eső, netalán a hegyekben dúló vihar hangjait az Alpok különböző vidékein. A megnyugtató természeti hangokat egy jellegzetes alpesi völgy képe kíséri, ami a napszaknak és a választott hangoknak megfelelően változik.

A projekt tovább bővül, és más, mobiltelefonnal könnyen elérhető platformokon is hozzáférhető lesz.

A VOG marketingvezetője, Hannes Tauber elmondta, hogy a termőhely teszi olyan különlegessé a Marlene-almákat, érdemes tehát hangsúlyozni az Alpok sajátosságait. Ezzel a fejlesztéssel pedig a cég lehetővé teszi, hogy bárki érezhesse a hegyek varázsát, bárhol van is éppen.

A konzorciumnál mintegy ötezer gazdaságban termesztik a márkához tartozó fajtákat.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/VOG