0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

BIOFACH 2020 – Kötelező helyszín a nemzetközi „organikus szektor” számára

2020. február 12 és 15 között a Nürnbergi Kiállítási Központban rendezik meg az „organikus szektor” számára a BIOFACH-ot, a világ vezető fair trade és organikusélelmiszer-kiállítását és -vásárát.

Az ágazat évnyitó rendezvényére 100 ország mintegy 3500 kiállítóját várják, ezért a korábbiakhoz képest 2 újabb csarnokkal bővült a kiállítási tér. Ennek köszönhetően még több és változatosabb választékkal várják a kereskedőket: 51.488 terméket állítanak ki.

A BIOFACH állandó kísérőrendezvénye a szakmai kongresszus, amelyet Biogazdag! címmel rendeznek meg, és az ökológiai mezőgazdaság pozitív hatásaira irányítja a figyelmet.

Egy új kiállítás a „Mindent a vízről: veszélyben van minden élet alapja?” ugyancsak rendkívül aktuális kérdéskört jár végig.

A BIOHACH csak kereskedő látogatók számára nyitott. Ez ugyanis az egyetlen útja annak, hogy a minőséget garantálni tudják. Aki látogatást tervez a BIOFACH-ra vagy az ezzel párhuzamosan megrendezendő, a natúr és organikus testápolásról szóló VIVANESS-re, könnyen megteheti köszönhetően két felhasználóbarát és jól tagolt weboldalnak: www.biofach.com or www.vivaness.com (német és angol nyelven).

Forrás: magyarmezogazdasag.hu