0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Új kereskedelmi vezető a hazai Glencore Agriculture csoportnál

A Glencore Agriculture magyarországi cégcsoport területi képviselői csoportvezetőjét, Cseresznye Pétert (28) nevezték ki a cég kereskedelmi vezetőjének.

Cseresznye Péter 2016-ban junior kereskedőként csatlakozott a cégcsoporthoz. Jelenlegi pozícióját megelőzően közel másfél éven át a magyar területi képviselők csoportvezetőjeként működött, fontos szerepet vállalva a Glencore Agriculture helyi és nemzetközi projektjeiben. Új kereskedelmi vezetőként ő felel a kereskedelmi folyamatok irányításáért és a kereskedői, valamint a területi képviselői csoport szakmai vezetéséért.

Célja, hogy tovább erősítse a Glencore Agriculture pozícióját Kelet-Közép-Európában,

a mezőgazdasági termelőkkel való közvetlenebb kapcsolattartás révén növeljék a vállalat szerepét az ellátási láncban, és úgy vezesse csapatát, hogy innovatív fejlesztések, hatékonyságnövelő intézkedések révén megfeleljenek a gyorsan változó piaci körülményeknek is.

Cseresznye Péter közgazdászként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. A Glencore Agriculture-t megelőzően több mint három évig egy lengyel székhelyű brókercégnél dolgozott account managerként, kereskedőként. Nős, egy gyermek édesapja.

Cseresznye Péter a kinevezése kapcsán hozzátette: 

„Jó érzés a saját bőrömön megtapasztalni a Glencore Agriculture nyújtotta lehetőségeket. Amióta itt dolgozom, változatos feladatok és új kihívások mentén esélyem nyílt a fejlődésre és az előre lépésre. Fontos érték az üzleti életben az elhivatottság és a nyitott, rugalmas szemlélet a munkavégzés során.”
Forrás: Glencore Agriculture